Moderne tandartsenpraktijk met patiëntgerichte zorg

Wij werken uitsluitend met de beste materialen (A-merken) en wij controleren strikt op de houdbaarheidsdatum. Ook de nieuwe aangescherpte richtlijnen voor het reinigen en steriliseren krijgen in onze praktijk navolging. De praktijk is rolstoeltoegankelijk en er is voldoende gratis parkeergelegenheid op zeer korte afstand.

Complete mondzorg onder één dak

Complete mondzorg onder één dak

Kleinschalig, maar alles wat u nodig heeft op het gebied van de reguliere tandheelkunde vindt u bij ons onder één dak. U kunt bij onze tandartsen terecht voor uw halfjaarlijkse controles en eventuele behandelingen. Bovendien bent u bij ons op de juiste plaats voor implantologie, kindertandheelkunde, beperkte orthodontie, kleinschalige chirurgie en esthetische behandelingen.

Voor tandvleesbehandelingen (parodontale behandelingen) en instructies kunt u bij onze mondhygiënisten en preventieassistent terecht.

Aanmelden als patiënt

Bent u op zoek naar een nieuwe tandarts? Meld u dan aan als patiënt bij Tandartsenpraktijk Grave. Wij verwelkomen graag nieuwe patiënten! Klik op onderstaande knop om u aan te melden als patiënt.

Aanmelden als patiënt

Interessant om te lezen