Herstel van esthetiek en functie

Het missen van eigen tanden en kiezen wordt door veel mensen als een groot probleem ervaren. Moeilijkheden met houvast van een gedeeltelijke of volledige gebitsprothese, problemen met kauwen, spraak of esthetiek en pijnklachten zorgen voor ongemak in het dagelijkse leven. Het herstel van esthetiek en functie staat daarom centraal binnen implantologie.

Of het verlies nu veroorzaakt wordt door een ongeval of aantasting van tanden of tandvlees, eigenlijk heeft iedereen een wens: herstel van functie en esthetiek. Voor veel patiënten waarbij één of meerdere tanden of kiezen ontbreken is een kroon of brugconstructie op implantaten of een vastklikkende gebitsprothese een ideale oplossing.

Duurzame vervanging van verloren tanden en kiezen

Implantaten zorgen voor een duurzame vervanging van uw verloren tanden en kiezen. Implantaten zitten vast in uw mond en voelen aan als uw eigen tanden. Ze zijn sterk en er kunnen geen gaatjes in ontstaan. Daarnaast zorgen implantaten ervoor dat uw kaak na het plaatsen nauwelijks nog gaat slinken.

Expertise Kliniek voor Implantologie Grave

Heeft u interesse in implantologie, dan kunt u terecht bij onze Expertise Kliniek voor Implantologie Grave. Wij verwelkomen graag nieuwe patiënten! Klik op onderstaande knop voor meer informatie over een behandeling met implantaten.

Naar website

Interessant om te lezen