Over onze tandartsenpraktijk

De praktijk is gevestigd in het centrum van Grave, ongeveer 15 km van Nijmegen. Ons mondzorgteam bestaat uit 3 tandartsen en 2 implantologen, daarnaast werken in het team meerdere preventie-assistenten, stoel-assistenten en een mondhygiëniste. In onze praktijk vinden we klantgerichtheid en kwaliteit belangrijk.

Wat bieden wij?

We werken een prettige sfeer met een vast team, een gunstige honorering (conform de KNMT-arbeidsvoorwaarden) en doorgroeimogelijkheden op basis van jouw interesse en competenties. Hiervoor wordt budget en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling aangeboden.

We werken met vaste roosters, de werkdagen en werktijden zullen we met elkaar afstemmen. We bieden de mogelijkheid om full-time (36 uur) te werken in 4 dagen, maar je kunt bij ons ook part-time werken. Een goede werk-privé balans is voor ons belangrijk en onze intentie is voor langere tijd een samenwerkingsverband aan te gaan.

Onze praktijk is makkelijk per auto en OV bereikbaar.

Wat verwachten we?

We zijn op zoek naar een enthousiaste tandarts-assistent(e) met passie voor het vak, die het leuk vindt om met patiënten om te gaan en een teamspeler is. Je zult rouleren van balie-assistente tot assisteren aan de stoel en houden rekening met wat je het leukst vindt. We vinden het belangrijk dat je goed met patiënten kan communiceren en dat je ook open staat om administratieve taken uit te voeren. Enige kennis of ervaring in de tandheelkunde is een pre.

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Neem contact op

Extra informatie

Verwachte startdatum: 01-01-2022
Soort dienstverband: fulltime, parttime, bepaalde tijd, onbepaalde tijd
Salaris: vanaf €1.976,00 per maand
Aanvullende betalingen: overuren uitbetaald
Arbeidsvoorwaarden: budget voor professionele ontwikkeling en reiskostenvergoeding

Interessant om te lezen