Aangepaste openingstijden

Door de uitbraak van het coronavirus hanteert Tandartsenpraktijk Grave aangepaste openingstijden:

 • 30.03.2020 - 08.00 - 12.30
 • 31.03.2020 - 13.15 - 18.00
 • 01.04.2020 - 08.00 - 12.30
 • 02.04.2020 - 08.00 - 12.30
 • 03.04.2020 - 08.00 - 12.30
 • 04.04.2020 - gesloten

Extra beschermende maatregelen

Om het besmettingsrisico tot een minimum te beperken dragen we voortaan een mondneuskapje en een gelaatsscherm tijdens de behandelingen. Uw veiligheid staat bij ons voorop! Onze praktijk is dagelijks open voor spoedzorg. Er gelden tijdelijk aangepaste openingstijden. Buiten deze openingstijden kunt u terecht bij de Tandarts Spoed Praktijk in het CWZ in Nijmegen.

We leveren een actieve bijdrage in het indammen van COVID-19 in Grave en garanderen de mondzorg die u van ons gewend bent. U kunt op ons rekenen!

Extra beschermende maatregelen door coronavirus

Ons beleid tot 6 april

Tot 6 april verlenen we alleen spoedzorg (en noodzakelijke, niet-reguliere mondzorg in overleg met de tandarts). In de komende week (week 14) zal de overheid het beleid dat geldend is vanaf 6 april bekend maken. Heeft u een afspraak na 6 april? Voorlopig laten we uw afspraak staan. Hou onze website goed in de gaten. Deze website wordt dagelijks geüpdatet op basis van de geldende richtlijnen.

Wat te doen bij hoesten en koorts?

Heb je koorts (38 graden of hoger), hoest je en/of ben je benauwd, èn heb je klachten die vallen onder één van deze categorieën?

 • Bloeding / nabloedingen na een behandeling
 • Acute, heftige pijn
 • Gecompliceerde breuk van kiezen met acute en heftige pijn
 • Mogelijk levensbedreigende ontstekingen
 • Tandletsel waarbij een tand/kies terug in de kaak geplaatst moet worden

Neem contact met onze praktijk op. Omdat u mogelijk COVID-19 heeft, wordt u eventueel naar één van de landelijk aangewezen Coronacentrum voor Acute Mondzorg (CAM) doorverwezen voor behandeling. Hierbij geldt zeer strenge toelatingseisen en de kosten vallen niet onder de basisverzekering. Heb je verkoudheidsklachten en heeft u een afspraak voor reguliere mondzorg bij ons, bel ons om je reguliere afspraak af te zeggen.

Hou 1,5 m afstand, maximaal 2 patiënten in de wachtkamer!

Om de besmettingskans tot een minimum te beperken mag alleen de patiënt plaats nemen in de wacht- of behandelkamer (tenzij het om hulpbehoevende patienten of kinder gaat, dan slechts één begeleider mee in de praktijk). Er mogen maximaal 2 patiënten tegelijk in de wachtkamer plaats nemen. Zijn er meer dan 2 patiënten, graag buiten de praktijk wachten totdat u geroepen wordt. We vragen uw begrip voor de bovenstaande maatregelen.

Kijk voor meer informatie op allesoverhetgebit.nl of klik op de onderstaande knop!

Meer informatie

Interessant om te lezen