De implantoloog

Persoonlijke aandacht, onderscheidende kwaliteit en korte wachttijden staan centraal in de onze praktijk. Om hoogwaardige implantologie te kunnen waarborgen, worden alle implantaten in onze praktijk geplaatst door de enige NVOI-erkende implantoloog in de regio Grave, Dr. Tong Xi, die tevens in het Radboudumc werkt en doceert. In Nederland zijn slechts 250 van de 8000 tandartsen door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI), het hoogste kwaliteitsorgaan binnen tandheelkundige implantologie, erkend als implantoloog. Uit meerdere klinische onderzoeken is gebleken dat de behandelaar een grote rol speelt bij het succes van de behandeling. Vandaar dat enkele grote zorgverzekeraars alleen 100% van de kosten van implantologie vergoeden mits de behandeling door een NVOI-erkende implantoloog is uitgevoerd.

Naast implantologie in onze praktijk, is implantoloog Dr. Xi als staflid verbonden aan de afdeling Mond-, Kaak- en Aangezichtschirurgie van het Radboudumc in Nijmegen. Hij is gespecialiseerd in implantologie, kaakcorrectie’s en esthetische chirurgie. In 2007 is hij “cum laude” afgestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen. In 2014 is hij tevens gepromoveerd aan het Radboudumc. Dr. Xi heeft meer dan 15 wetenschappelijke artikelen gepubliceerd in internationale vakbladen en geeft op reguliere basis presentaties en cursussen voor tandartsen en kaakchirurgen in binnen- en buitenland.

In onze praktijk worden alle kronen en bruggen op implantaten en het klikgebit gemaakt door Sophie van Wagensveld. Zij is in 2014 als tandarts afgestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Na haar tandartsopleiding heeft ze zich toegespitst op restauratieve tandheelkunde en implantologie, daarin met name de vervaardiging van voorzieningen na het plaatsen van implantaten.

Sophie en Tong werken als een vast koppel en zijn uw vaste aanspreekpunten voor alle consulten en behandelingen met implantaten.

  • Klikgebit
  • Vergoeding vanuit de basisverzekering
  • Solitaire implantologie
  • Implantaten ten behoeve van kroon- en brugwerk
  • Prothesewerk
  • Implantoloog NVOI-geregistreerd

Wij nemen nieuwe patiënten aan

Patient worden kun je hier

Nee, dank je wel

Share This